Alles-in-één kassa

Volledige functionaliteit voor slechts € 115 per maand


Het voordeel van Robuust alles-in-één

Robuust Software heeft het vrijwel alle werkprocessen die zich binnen een restaurant afspelen bestudeerd. Hiervoor heeft Robuust gebruikersvriendelijke modules voor ontwikkelt en samengebracht in één systeem. Hierdoor zal de ‘’flow’’ binnen uw restaurant beter verlopen.

Efficiëntie

Robuust Software alles-in-één kassa integreert meerdere processen, zoals verkooptransacties, voorraadbeheer, reserveringen, klantbeheer en rapportages, in één systeem. Aanschaf van losse systemen wordt overbodig, wat de efficiëntie van de bedrijfsvoering verbetert.

Kostenbesparing

Geen onnodig dure licenties, één factuur voor alle modules. Door de uren van uw personeelsleden te registreren en dit te monitoren is dit makkelijker aan te sturen. Daarnaast zorgt ons voorraadbeheer ervoor dat inkopen doen makkelijker wordt gemaakt en dat er minder waste overblijft.  

Maandelijks opzegbaar

Robuust Software vindt klanttevredenheid belangrijk! Een voorwaarde die wij hier aan koppelen is dat u per maand kunt opzeggen. 

Vraag vandaag nog een demo (ca. 45 minuten) aan en maak kennis met Robuust Software! Wij doen dit graag om een duidelijk beeld te scheppen over wat u mag verwachten. U kunt een video-call aanvragen of wij komen op locatie.