Features

Bar - Quick Service

Quick service kassa

Alles wat je van een kassa verwacht met een aantal unieke slimme extra’s. Zoals het direct op de rekening verwerken van kortingen vanuit coupon-acties of een loyaliteitsprogramma. De kassa is specifiek ingericht om snel bestellingen af te kunnen handelen zonder consessies te doen aan de volledigheid.

Data en finance

Een kassa registreert vanzelfsprekend omzetdata. Robuust gaat een stap verder door onder andere ook de kosten bij te houden en geeft dus direct inzicht in operationele marges. Daarnaast gebruikt Robuust de kassadata voor onder andere het samenstellen van belangrijke kengetallen en het doen van prognoses.

Bonussen en marketing

Klantenbinding wordt steeds belangrijker en Robuust biedt uitgebreide mogelijkheden op dit vlak. Stel bijvoorbeeld een eigen loyaliteits-bonusprogramma samen. Of trek gasten aan met couponcodes op daluren. Alles geïntegreerd in de kassa. Door onze koppeling met Mailchimp heb je in een handomdraai fraaie geautomatiseerde mailings, bijvoorbeeld een bedankmail bij een delivery-bestelling.

Takeaway en delivery

Een op maat in te richten widget voor online bestellingen op je website. Bestellingen komen in een aparte kolom binnen op het keukenscherm, zodat je eenvoudig takeaway en delivery naast je reguliere bestellingen kunt draaien.

Grip op je personeel

Waarom voor ieder onderdeel in je bedrijfsvoering een apart duur pakket? Robuust bevat ook urenregistratie en een uitgebreide roosterapplicatie. Met onze gebruikelijke slimmigheden. Zoals roostersuggesties en ruilverzoeken.