Features

Reserveringen

Maandoverzicht

Direct inzicht in de bezetting voor de komende periode, door zowel een weergave van het totaal aantal gereserveerde couverts op een dag als het aantal per maaltijdtype. In te richten naar eigen wens.

Dagoverzicht

Inzage van de bezetting op een dag. Met drag & drop kun je eenvoudig nog niet geplaceerde tafels toekennen aan een tafel of aanpassen. Klikken op een reservering opent de reserveringsdetails en de gastenkaart.

Lijstweergave

Lijstweergave van de bezetting op een dag. Deze weergave is handig om direct meer gegevens van de gasten in te zien, zoals telefoonnummer en e-mailadres.

Online widget

Optimaliseer de klantbeleving voor je gasten door het plaatsen van een reserveringswidget op je site. Eenvoudig zelf te doen door instructies in de settings. En volledig in te richten naar je eigen smaak.

Statistieken

Verschillende statistieken, zoals een vergelijking van het aantal reserveringen met hetzelfde tijdstip vorige week. Of het gemiddeld aantal reserveringen en couverts per dag.

Gastenkaart

Alle belangrijke data van gasten overzichtelijk op een kaart die bijvoorbeeld bij de rekening direct kan worden opgevraagd. Zo kun je nog specifieker en gerichter service verlenen.

Settings

Bepaal zelf hoe je je reserveringen wilt optimaliseren. Minimaliseer bijvoorbeeld noshows door regels voor aanbetalingen in te stellen. Of door op de ochtend van reservering gasten een mail te versturen met een herinnering.