Features

Restaurant - Kassa

Floorplan

Simpel maar effectief vormgegeven floorplan. Reserveringen worden herkend en kunnen worden geplaceerd. Doe je aan takeaway en/of delivery of niet aan tafels gebonden orders? Deze kunnen ook direct vanuit het floorplan worden toegevoegd.

Actieve tafels

Een handige aanvulling op het floorplan: een overzicht van de actieve tafels met per tafel het aantal gasten en bestede bedrag. Zodat je bij meerdere ruimtes en op drukke dagen snel tafels kunt terugvinden.

Rekening & gangen

Alle informatie en functionaliteiten die je nodig heeft in de kassa. Direct vanuit de kassa bestellingen kunnen doorsturen naar de keuken, splitsen van betalingen op verschillende manieren, het verplaatsen van gangen en/of tafels, het kan allemaal snel en eenvoudig.

Mobiel bestellen

Bestelscherm geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Met precies alle informatie die je bediening nodig heeft.

QR bestellen

Verminder werkdruk en geef gasten de mogelijkheid zelf te bestellen en via iDeal te betalen. Werkt real time zodat groepen tegelijk en gezamenlijk de order kunnen opnemen. En qua vormgeving en functionaliteiten in te richten naar je wensen. 

Floormanager

Een lifesaver voor je bediening! de floormanager biedt een totaaloverzicht van je dag of avond. Met doorlooptijden van bestellingen en handige alerts als tafels te lang moeten wachten.