Klanten

We hebben een divers en snel groeiend klantenbestand. Zowel kleine eetcafé´s, grote restaurants, clubs, strandtenten en restaurants met focus op afhaal en bezorging maken dankbaar gebruik van de veelzijdigheid en kwaliteit van Robuust. Hier een greep uit restaurants die Robuust gebruiken.

Tijsterman

Tijsterman is een ´full service´ klant van Robuust Software. Zij gebruiken naar tevredenheid de kassa, QR-bestellen, het reserveringssysteem en de urenregistratie en inroosteren

Voldaan Oudewater

Een kleine pizzeria, maar een begrip in Oudewater en omstreken. Voldaan gebruikt de Robuust kassa en de takeaway- en delivery-module met de deliverybuddy.

De Markies Schiedam

Eén van de eerste klanten van Robuust en nog steeds tevreden gebruiker. De Markies gebruikt de kassa in combinatie met het reserveringssysteem en inklokken.

Viva Afrika

Viva Afrika en Smaak van Afrika zijn twee sfeervolle Afrikaanse restaurants in Rotterdam die gebruik maken van de kassa van Robuust.

Le Club BBQ

Een nieuw hip restaurant in Zoetermeer die Robuust ten volle gebruikt. De kassa in combinatie met QR-bestellen en reserveringen, HAACP en inklokken.

Piccola Italia

Piccola Italia is een populaire pizzeria in IJsselstein. Ze zijn intensief gebruiker van de reserveringsmodule, de rooster- en urenregistratiemodule en de HACCP- en takenlijsten.