Een kassa, reserveringssysteem, kitchen management, we hadden het allemaal, maar het aan elkaar koppelen kostte veel energie en geld. Met Robuust zien we dat dat ook anders kan. Zonder meerkosten werken alle modules met elkaar samen. Zo zie ik een reserveringsaanbetaling direct terug op de rekening van de gast. Of kunnen we eenvoudig een loyaliteitscampagne opzetten, omdat Robuust automatisch van gasten bijhoudt hoe vaak ze zijn gekomen en wat ze hebben besteed.

Ruud van De Markies, Schiedam

Geen koppel-hoofdpijn

Alle functionaliteiten die je in je restaurant nodig hebt, die automatisch met elkaar zijn geintegreerd. Zo vinden we bij Robuust Software dat horeca-software moet werken. En dat is wat we leveren.

Robuust als oplossing

Alles wat je van een kassa verwacht met een aantal unieke en slimme extra’s. Zoals voor restaurants een gangen- en wachttijdenoverzicht met een melding als een tafel enige tijd geen bediening heeft gehad. Of voor een bar of foodtruck een quick service mode kassa zonder floorplan en om snel af te kunnen rekenen. Voor retail een barcodescanner om automatisch producten aan de rekening toe te voegen. En dat alles volledig geïntegreerd en in 1 systeem. Geen losse software oplossingen meer maar een alles in 1 pakket met 1 aanspreekpunt voor support.

Bekijk wat Robuust voor jouw onderneming kan doen