Laatst kwam de Arbeidsinspectie langs en Robuust was mijn redding. Ik kon ze vanuit het systeem direct de arbeidscontracten, identiteitsbewijzen en urenoverzichten van onze medewerkers tonen. En als bonus liet ik ze ook nog onze HACCP-logs zien, die Robuust bijhoudt. Die komen voorlopig niet meer terug!

Bas van Restaurant Saputra, Zoetermeer

Een HR-module waar je wat aan hebt

Niet alleen bevat Robuust een urenregistratie en rooster-module, je kunt ook per medewerker alle relevante informatie bijhouden. Denk aan beoordelingen, maar ook aan ziektedagen en plus/minuren.
Zo kon een Robuust-klant direct een arbeidsconflict in de kiem smoren: Robuust gaf direct inzicht in de plus/minuren van de medewerker en zijn opgenomen ziektedagen, waardoor het glashelder was wat zijn salarisachterstand was.

Robuust als oplossing

Alles wat je van een kassa verwacht met een aantal unieke en slimme extra’s. Zoals voor restaurants een gangen- en wachttijdenoverzicht met een melding als een tafel enige tijd geen bediening heeft gehad. Of voor een bar of foodtruck een quick service mode kassa zonder floorplan en om snel af te kunnen rekenen. Voor retail een barcodescanner om automatisch producten aan de rekening toe te voegen. En dat alles volledig geïntegreerd en in 1 systeem. Geen losse software oplossingen meer maar een alles in 1 pakket met 1 aanspreekpunt voor support.

Bekijk wat Robuust voor jouw onderneming kan doen