Bij zo een grote exploitatie is de gehele management af en toe een uitdaging. Met Robuust hebben we niet alleen een kassasysteem die precies doet wat wij willen. Wij maken ook gebruik van QR-bestellen wat erg soepel verloopt. Daarnaast is er meer rust in de tent en de marges zien er aan het einde van de maand beter uit dan voorheen.

Linda van Restaurant Studlers, Bergen

Meer rust in de tent

Rust en orde in de keuken op een drukke avond met de overzichtelijke digitale bonnenplank. Dat wil elke ondernemer. En helemaal volgens het Robuust-principe, dus op maat in te richten qua parties, weergave en prioritering. Met extra’s zoals een productie-overzicht, zodat je op ieder moment precies kunt zien hoeveel bereid moet worden per gerecht. Ook op drukke avonden.

Robuust als oplossing

Alles wat je van een kassa verwacht met een aantal unieke en slimme extra’s. Zoals voor restaurants een gangen- en wachttijdenoverzicht met een melding als een tafel enige tijd geen bediening heeft gehad. Of voor een bar of foodtruck een quick service mode kassa zonder floorplan en om snel af te kunnen rekenen. Voor retail een barcodescanner om automatisch producten aan de rekening toe te voegen. En dat alles volledig geïntegreerd en in 1 systeem. Geen losse software oplossingen meer maar een alles in 1 pakket met 1 aanspreekpunt voor support.

Bekijk wat Robuust voor jouw onderneming kan doen