Over ons

Over ons

Ontstaan Van robuust

De horeca is een geweldige branche. Ze kent ups en down, maar de liefde voor het vak verdwijnt nooit. Mede doordat de horeca geen 9 tot 5 kent, wilde wij iets ontwikkelen wat houvast biedt voor de ondernemer. Heel concreet: de horeca is prachtig, maar de horeca ondernemer verdient het om financieel  het maximale er aan over te houden. 

Robuust zorgt voor een totaaloverzicht. Loonkosten en inkoopkosten zijn de belangrijkste en bekende 2 factoren waar elke maand een groot gedeelte van de omzet naar toe gaat. Robuust houdt real-time bij wat de verhoudingen zijn van de kosten die er gemaakt worden tot de omzet die er wordt geboekt. Stuur elk moment van de dag je bedrijf aan en mik op de 25% (loonkosten)/ 25%(inkoopkosten)!! Dit is niet alles! Vraag uw demo aan, en laat ons bewijzen dat Robuust op korte termijn bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat!

Onze

Missie

Wij willen met onze kennis en ervaring de collega horeca ondernemer helpen. Het is onze persoonlijke missie om ondernemen in de horeca financieel aantrekkelijker te maken. 

Onze

Visie

Binnen een decennium willen wij alle horeca ondernemers die klant van ons zijn exact hetzelfde laten ervaren als wij: totale controle over de cijfers. 

Wie zijn wij?

Wimpe is al meer dan een decennium zelfstandig ondernemer op het raakvlak van bedrijfsprocessen en automatisering. Hij heeft in die tijd gezien hoe organisaties aangestuurd worden. En heeft bovenal opgemerkt hoe waardevol en essentieel het verzamelen van de juiste data is. Wimpe richt zich op alle niet-operationele processen binnen TotZo!; zoals de administratie, de inkoop, communicatie met de gemeente, huurder, etc. Vanaf het moment dat het wachttijden probleem was getackeld is Wimpe door gaan ontwikkelen met de applicatie. Wimpe is zeer punctueel en pragmatisch ingesteld. Maak het probleem/de uitdaging concreet, dan is de oplossing daar!
Wimpe Thomas
Jordi is een jonge, ambitieuze ondernemer met meer dan een decennium ervaring in de horeca. Hij is 2 jaar bedrijfsleider geweest bij TotZo! Eten en Drinken, wat hij nu samen met Wimpe heeft overgenomen. Hij heeft ook ruime ervaring in de sales. Met ervaring in de sales komen zijn vaardigheden goed van pas bij het vertegenwoordigen van Robuust. De combinatie van de liefde voor het vak en liefde voor de mens is Jordi een echte horecaman en het visitekaartje voor het restaurant. ‘’Een goede mindset is het belangrijkste wat er is, in combinatie met de juiste tools kunnen we echt boven onszelf uitstijgen’’. Niks is te gek, alles kan. Daar leeft Jordi bij.
Jordi Talhout

Klanten reviews

Wat zeggen onze klanten over ons?

Heldere uitleg, punctueel en een motiverende aanpak. Wij zijn erg tevreden over de service van de mannen van Robuust.
Jim van der meer
Chef kok Smaak & Vermaak
Een digibeet als ik was bij het begin wat sceptisch. Ik zag het nut er niet zo van in. Tegelijkertijd betrapte ik mij er zelf op dat ik elke maand mijn betalingen deed en tot slot keek wat er overbleef. Sinds robuust houd ik netto! 9 % per maand meer over dan voorheen. Thanks boys!!
Sander Beentjes
Eigenaar Smaak & Vermaak

Robuust software

Telefoonnummer: +316 39 211 959
Email: info@robuust-software.nl